Meny
 
Nybegynnerkurs-5 Timer helg+5uker
10 Timer Nybegynnerkurs i Tai Chi og Qi Gong.
Her vil vi starte med med en 5 timers introduksjon av Tai Chi og Qi Gong helgen 11-12 November.
Lørdag 11/11-23 kl.10.00-12.30 og Søndag 12/11-23 kl.10.00-12.30

I denne delen vil man få en ordentlig introduksjon hvor jeg vil gå i dybden på hva Tai Chi og Qi Gong er,hva treningen kan gi oss av helsegevinster og ikke minst en forklaring på hva som skjer internt(innvendige faktorer som gjenspeiles i bedre immunforsvar,bedre søvn,mindre stress,mer energi,bedre humør osv)når dette gjøres korrekt vil det gi oss bedre hud,sterkere negler og det vil bremse/stoppe utvikling av grå hår.
her vil vi gå nøye gjennom hva som egentlig skjer i kropp og sinn så man sitter igjen med en god forståelse av systemet.

Vi skal også sette oss inn i det eksterne.
Bevegelsene, som er spiralformede, gjør at man vrir og tøyer på muskler, facia, sener og ledd. Dette gjør at kroppen blir både mykere og sterkere og at man oppnår økt kroppskontroll.

Grunnstillingene i Tai Chi gjør at man styrker det som med årene blir svakt: kjernemuskulaturen vår. Samtidig både strekker og tøyer man varsomt det som lett blir stivt med årene: sener, muskler og facia. Grunnstillingene er formet slik at man også opparbeider en bedre holdning og får en bedre balanse.

Denne helgen skal vi fokusere på forståelse,lære ord/begrep og grunnstillinger.

Det er flere som har etterspurt ‘ren’ Qi Gong,så vi skal lære 2 Qi Gong øvelser som dere kan integrere i hverdagen etter denne helgen.

Kurset fortsetter Fredag 17/11-23 kl.18.15-19.15
Og går påfølgende fredager frem til og med Fredag 15/12-23.

Her skal vi jobbe videre med det vi startet på helgen før og vi skal lære 4 av de 8 delene i formen Bonemarrow washing og integrere Tai chi ordentlig i hverdagen så man kan gå inn i Julen med en større tilstedeværelse (mindfullness) og ro som gjør at det som ellers kanskje ville vært stress blir givende og koselig opplevelse.

Tai Chi er en form for trening som bare krever noen få minutter praksis hver dag. Den er perfekt for alle som ønsker å føle seg sterke og energiske. Tai Chi gir en god følelse og styrker opplevelsen av
fysisk og mental mestring, velvære og ro.

FORDELER MED TAI CHI:
- Forebygger kroniske lidelser
- Styrker kjernemuskulatur
- Bedre energi
- Bedre balanseevne
- Økt bevegelsesevne
- Skjerpet hukommelse
- Bedre konsentrasjon
- Mental ro
- Bedre søvn
- Styrket hjertehelse
- Bedre holdning
- Bedre muskelkondisjon
- Sterkere sener og ledd


JULEGAVE?

Vi går mot Juletider så vi kjører ett godt Juletilbud på dette kurset🙏

1590kr.

Påmelding/Vipps:#828929
(Juletilbud-10 timer Tai chi)

Har du noen spørsmål så er det bare å ta kontakt.
Mail:michaeljoha@icloud.com
Tlf:90200518
Nettsted: www.taichiogqigong.no/

Velkommen til oss!